Français Deutsch English Facebook
Booking Video Youtube Hotel Picasa Gallery

 

visa mastercard

RestaurantVilla des Effats

Dit stijlvolle restaurant is verdeeld in diverse ruimtes. Zo heeft u de wintertuin met uitzicht op het park, waar ook het ontbijt geserveerd wordt, de eikenhouten zaal met wijnbar, en een overdekt terras met een open haard en barbecue. Geniet in de warme sfeer van hapjes of culinaire gerechten. Het restaurant is gespecialiseerd in barbecuegerechten en u kunt tijdens weekends en seizoen onbeperkt van het saladebuffet opscheppen.

Groepen kunnen reserveren voor een avondje bbq op het terras. We bereiden U alles voor, en U grillt zèlf Uw vlees .  Aangezien het hotel zich midden in een het jachtgebied bevindt, zijn er heerlijke wildgerechten in het restaurant verkrijgbaar tijdens het jachtseizoen. Het hotel beschikt over een professionele vacuumkeuken en een opgeleid team om Uw maaltijden met de meeste zorg te bereiden. De chef is oudleerling van de hotelschool 'Ter Groene Poorte' in Brugge.

Onze zalen zijn beschikbaar voor alle feesten en gelegenheden, kontakteer ons vrijblijvend voor meer info.

Restaurant TableHotel Bar

De hotelbar is gereserveerd voor gasten. U kunt er diverse lokale en internationale drankjes bestellen. Consumptie is echter niet verplicht, omdat de bar en lobby zijn bedoeld als rustplek voor alle gasten.

U kunt altijd speciale verzoeken indienen voor uw dieet of voorkeuren wat betreft het eten.


FOTO ALBUMS